Nieuw bij Qsenz: Barry

Mijn naam is Barry de Vries, en ben sinds 1 oktober werkzaam bij Qsenz.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in Heerhugowaard bij een bedrijf dat meetboeien ontwikkelde en produceerde om golfhoogten en richting te meten.In deze periode kwam ik al in contact met Ewout en Wilco, nu de eigenaren van Qsenz en mede eilandbewoner van het mooie eiland Texel. Tijdens de dagelijkse oversteek van het Texel naar het vasteland, hebben Wilco en Ewout mij al veel verteld over hun werk, waardoor ik eigenlijk toen al enthousiast werd. Zodra ik te horen kreeg dat Qsenz nog iemand zocht voor het servicegedeelte, heb ik direct gereageerd.

Mijn werkzaamheden als service engineer zullen bestaan uit het onderhouden, kalibreren, opsporen en verhelpen van storingen aan onze installaties. De eerste tijd zal ik intern worden opgeleid en zal ik diverse trainingen gaan volgen.

Voor mijn werkzaamheden zal ik ook veel op locatie aan het werk zijn, wat een afwisselende werkomgeving oplevert Werken voor qsenz is voor mij een prachtige uitdaging, en kom op het moment ogen en oren te kort! Ik ben getrouwd en heb drie kinderen, en mijn hobby's zijn voetbal, tennis, en ga ik er graag op uit met mijn bootje.Terug naar nieuwsoverzicht