VACATURE - Project Coördinator (full time)

Veel mensen realiseren zich niet hoe belangrijk water is. Onbewust hebben we er allemaal mee te maken en zijn we er afhankelijk van. De markt voor water en sensoren wordt steeds belangrijker. Qsenz is een jong, technisch en innovatief bedrijf dat zich dagelijks bezighoudt met water en sensoren. 

We ontvangen veel interesse uit de markt. Een belangrijke waarde van Qsenz is om deze ook daadwerkelijk waar te maken en te realiseren. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven nieuwe collega die hier net zoveel waarde aan hecht als wij! 


Wij zoeken een Project Coördinator (full time) 

Concreet zetten we je onder andere graag in bij: 

  • Het inkopen van projecten
  • Het opzetten en bewaken van projectplanning
  • Orderbevestiging- en beheer
  • Het beheren van contracten in CRM
  • Opstellen van offertes
  • Logistieke afhandeling van bestellingen
  • Telefonisch klantcontact en service (bijv. storingen en technische aanvragen)

Verder herken je je in het volgende profiel:  
Je houdt ervan om georganiseerd en planmatig te werken met een duidelijk doel voor ogen, maar realiseert je dat elke dag er weer anders uit kan zien. Je hebt graag collega’s om je heen, maar vindt het ook geen probleem om zelf zaken op te pakken. Je neemt graag initiatief en ziet snel wat er gebeuren moet om de beoogde resultaten en planning te behalen. Als een probleem zich voordoet, probeer je dit praktisch op te lossen. Met een scherp oog voor detail, zorg je ervoor dat zaken kloppen en afgerond worden van A tot Z. 

Omdat je onze sensormaterie niet op school leert, begeleiden we je goed en intensief. Een basisinteresse en affiniteit met techniek is van groot belang. 

Daarnaast vinden we teamsfeer en werkplezier erg belangrijk. We werken talentgericht en zetten mensen in op zaken waar ze energie van krijgen en  we zijn een hecht en complementair team. 

Heb je interesse om bij ons te komen werken of wil je eerst gewoon graag meer weten? 
Neem contact op of stuur je CV met motivatie waarom jij de juiste persoon 
denkt te zijn naar wilco.keijzer@qsenz.nlTerug naar nieuwsoverzicht