Versterking Qsenz team

Sinds januari versterkt Niels Burgman Qsenz als Service Engineer. Wij zijn erg blij met zijn toetreding tot ons team. Niels stelt zichzelf graag aan u voor.

"Mijn naam is Niels Burgman, ik ben 28 jaar en geboren op Texel. Sinds 1 januari ben ik in dienst als Service Engineer bij Qsenz.

Dit is niet de branche waarin ik tot nu toe altijd heb gewerkt. Op mijn 17e ben ik namelijk als fietsenmaker aan het werk gegaan. Het bezig zijn met techniek sprak mij al van jongs af aan en ik heb er veel geleerd. Toch werd ik mij steeds meer bewust van het feit dat ik meer wilde en ook meer kan. Daardoor besloot ik op mijn 23e om een MBO 4 opleiding te volgen.

Via een artikel in de lokale kranten werd mijn interesse voor Qsenz gewekt. Aansluitend heb ik met een aantal mensen over Qsenz gesproken en zo werd ik nog enthousiaster. Gelukkig waren Ewout en Wilco na het eerste gesprek ook enthousiast. Op dit moment leer ik veel en doe ik volop ervaring op, op locaties. Inmiddels heb ik al verschillende afvalwaterzuiveringen en biogas locaties bezocht. Ik zit bij Qsenz op mijn plek en kijk ernaar uit om straks ook bij u op locatie aan het werk te mogen gaan."


Terug naar nieuwsoverzicht