Over Qsenz

Qsenz is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het leveren, installeren en onderhouden van water- en gas analyse apparatuur. Wij willen ons in de markt onderscheiden door het leveren van kwalitatief goede analyse producten in combinatie met een uitstekende service voor de klant. Qsenz is opgericht in 2015 maar met onze ruime ervaring in deze branche zijn wij geen onbekenden.

Goede service

Klanttevredenheid staat bij ons voorop en wij geloven dat we dat kunnen bereiken door het leveren van goede service en het nakomen van onze beloften. Als bedrijf zijn wij actief in bijna alle facetten van waterwereld. Elk van ons teamlid met zijn eigen ervaring en kennis. Hierbij wel aangevend dat onze grootste kracht momenteel ligt in de afvalwaterketen. Door samenwerkingen op te zetten met aanpalende bedrijven proberen wij onze ervaringen en kennis te vergroten in de andere onderdelen van de waterketen. Naast de wateranalyse zijn wij ook actief met gasdetectie en gasanalyse. Onze visie is het leveren van een oplossing voor de eindgebruiker, hierdoor ontstaat niet relatie voor een snelle verkoop, maar resulteert dit altijd in een langere termijn relatie.

Toonaangevende fabricaten

In het afgelopen decennium heeft ons team een uiterst gevarieerde ervaring opgedaan met instrumentatie van verschillende fabrikanten. Hierbij hebben we gekozen om de toonaangevende fabricaten te vertegenwoordigen met producten die een meerwaarde hebben voor de klant.