AquaNederland

Dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 maart 2016 is het weer zover, alweer de 10e editie van de AquaNederland vakbeurs. Gedurende drie dagen staat de Evenementenhal in Gorinchem weer geheel in het teken van ...WATER! Natuurlijk is Qsenz daar ook present.

Promotie

Het moment om ons nieuwe bedrijf te introduceren in de watermarkt. Op onze stand, nummer 200, zullen wij meerdere sensoren en analysers tonen van de door ons te vertegenwoordigen fabricaten s::can, ATi, Union, MicroLAN en Micrometrix.

Qsenz zal ook twee nieuwe aanwinsten in het online monitoren presenteren.

BACTcontrol, een microbiologische analyser die zeer snel E-coli of coliformen kan meten. Bewaakt uw drinkwater of rivier inname punt en geeft controle over de hoeveelheid aanwezige bacteriën.

Streaming Current Analyser een sensor die de lading van proceswater meet en hier de coagulant- en polymeer dosering op kan aanpassen. Door toepassing van deze sensor zal uw zuivering geoptimaliseerd worden en een aanzienlijke kostenbesparing aan chemicaliën opleveren.

Indien u wilt meegenieten van dit heugelijke feit, interesse heeft in onze producten en ons wilt bezoeken, dan kunt u zich registreren door de website van de evenementenhal te raadplegen.

Wij verwelkomen u graag op onze stand nummer 200.

Openingstijden beurs

De beurs is te bezoeken op onderstaande data van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Dinsdag 15 maart 2016
  • Woensdag 16 maart 2016
  • Donderdag 17 maart 2016

Adres

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Meer informatie vindt u op de site van Evenementenhal Gorinchem. www.evenementenhal.nl/gorinchemTerug naar nieuwsoverzicht