Bezoek ATi en introductie MetriNet

ind februari is Garry Tabor, Sales manager van ATi, bij Qsenz langs geweest. Tijdens deze 2 dagen zijn een aantal klanten bezocht, maar is ook uitgebreid aandacht besteed aan het opschonen van de kennis over de verschillende ATi producten. Naast de zakelijke besprekingen en werkzaamheden was er ook nog tijd om even het Texelse strand te bezoeken en te genieten van een heerlijk diner met een lokaal biertje.

Eén van de hoofdredenen van het bezoek van Garry was de introductie van het nieuwste ATi product, de MetriNet. De MetriNet is een betaalbare Multiparameter module speciaal ontwikkeld voor bewaking van distributienetwerken. De MetriNet kan continu tot een maximum van 8 parameters meten. De monitor is uitgerust met een batterij die een levensduur van 2 jaar heeft bij elke 15 minuten meten. Daarnaast kan de MetriNet uitgerust worden met een modem voor datacommunicatie op afstand. De sensoren hebben allemaal dezelfde uitvoering waardoor het uitwisselen en of veranderen van parameters eenvoudig uitvoerbaar is.

De eerste demonstraties met de MetriNet zullen binnenkort bij Vitens plaatsvinden. Hiervoor stelt ATi een demo unit beschikbaar. Maar eerst zal de MetriNet tijdens de AquaNederland te bewonderen zijn.

De MetriNet kan een combinatie meten van: PH, DO, ORP, EGV, Troebelheid, Vrij en Totaal Chloor, Fuoride, Chloordioxide, waterstofperoxide en Per-azijnzuur.

Terug naar nieuwsoverzicht