Oprichting Qsenz

Trots zijn wij om u ons nieuwe bedrijf Qsenz te presenteren. Qsenz is een nieuwe naam in de markt met bekende gezichten, opgericht in december 2015 na een overname van Interline. Qsenz is een bedrijf die zich specialiseert in de levering, het installeren en het beheren van online waterkwaliteitssensoren in nagenoeg alle fases binnen de waterketen. In het afgelopen decennium heeft ons team een uiterst gevarieerde ervaring opgedaan in deze branche met de levering van instrumentatie van verschillende toonaangevende fabricaten. Hierbij hebben we gekozen om fabricaten te vertegenwoordigen die een meerwaarde hebben voor de klant. Door de vrije keuze in leveranciers is Qsenz altijd in de gelegenheid om de best passende oplossing voor u als klant te leveren.

Qsenz onderscheid zich in de markt door het leveren van een passende oplossing voor de klant bestaande uit, kwalitatief goede analyse producten in combinatie met een uitstekende service voor de klant. Levering kan als losse sensoren, maar ook als geïntegreerd meetsysteem. Door samenwerkingen op te zetten met aanpalende bedrijven proberen wij onze ervaringen en kennis te vergroten in alle onderdelen van de waterketen.

Opstart

Momenteel zijn wij volop bezig met de opstart van Qsenz. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0222-76 00 16 (main) en 0222-76 00 17 (service) of op het mobiele telefoonnummers: 06-54931050 (Ewout) en 06-23372593 (Wilco).
Terug naar nieuwsoverzicht