Qsenz op de AquaNederland beurs!

Dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 maart 2017 is het weer zover, de AquaNederland vakbeurs. Dé meest succesvolle waterbeurs van Nederland! Natuurlijk is Qsenz daar ook bij.

Promotie

Qsenz laat op zijn stand een primeur zien, de MetriNet. De MetriNet is een betaalbare multiparameter module speciaal ontwikkeld voor bewaking van distributienetwerken. Daar naast tonen wij ook het door ontwikkelde nieuwe automatisch sensor reiniging systeem en een compleet meetsysteem voor de continue bewaking van drinkwater op parameters zoals pH, BOD, TOC maar ook Coliformen of E.Colli activiteit.

Op onze stand, nummer 261, zullen wij meerdere sensoren en analysers tonen van de door ons te vertegenwoordigen fabricaten s::can, ATi, Union, MicroLAN en Micrometrix.

Indien u interesse heeft in onze producten en ons wilt bezoeken, dan kunt u zich registreren door gebruik te maken van de volgende link www.evenementenhal.nl/aquario-go, om vertraging bij aankomst te voorkomen adviseren wij u om u van te voren aan te melden..

Wij verwelkomen u graag op onze stand nummer 261.

Openingstijden beurs

De beurs is te bezoeken op onderstaande data van 12.00 tot 20.00 uur.

Dinsdag 21 maart
Woensdag 22 maart
Donderdag 23 maart

Adres

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Meer informatie vindt u op de site van Evenementenhal Gorinchem. http://booking.evenementenhal.nl/nl/aqua-nederland...


Terug naar nieuwsoverzicht