Qsenz op de AquaNederland beurs

Dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 maart 2019 is het weer zover, de AquaNederland vakbeurs. Voor ons de belangrijkste beurs om onze specialisme in waterkwaliteitssensoren te promoten.

Innovatie

Onze grootste innovatie is momenteel de Smart Cleaner. De Smart Cleaner is een gepatenteerd, automatisch reinigingssysteem voor onze sensoren. Met dit reinigingssysteem is het mogelijk om onze sensoren ook in (zwaar) vervuilende applicaties toe te passen. Waar dit voorheen niet mogelijk was omdat de sensor te snel vervuilde om betrouwbare meetdata te genereren. Het systeem is uitgebreid getest in zeer vuil afvalwater, namelijk het afvalwater van een slachterij. Hierbij werden parameters zoals COD en TOC succesvol gemeten. Vanwege groot succes bij diverse klanten, promoten wij de sensor die uw PE dosering kan optimaliseren. Hiermee kan er een aanzienlijke kostenbesparing in chemicaliën en uren plaatsvinden.

Naast de Smart Cleaner zullen wij o.a. ook onze SCM sensor, de nieuwe s::can pipe s-can en andere analyse oplossingen tonen.

Heeft u interesse om de AquaNederland vakbeurs te bezoeken? Dan kunt u zich gratis registreren door registratiecode: 71957236 in de vullen via de volgende link: www.evenementenhal.nl/aquario-go

Wij verwelkomen u graag op onze stand met nummer M120.


Openingstijden

De beurs is geopend op dinsdag 19, woensdag 20 en donderdag 21 maart van 10.00 tot 18.00 uur.

Locatie

Franklinweg 2
4207 HZ GorinchemTerug naar nieuwsoverzicht